Wskazaniawspomaga procesy fizjologiczne po spo偶yciu alkoholu*,*Wyci膮g z opuncji (Opuntia Mill.)
Sk艂adnikisub. wype艂niaj膮ca: celuloza, kwas bursztynowy, glukoza, glutaminian monosodowy, glicyna, chlorowodorek L-cysteiny, kwas fumarowy, witamina C, wyci膮g z 偶e艅-szenia, wyci膮g z opuncji, sub. wype艂niaj膮ca: sorbitole, cynk, sub. przeciwzbrylaj膮ca: sole magnezowe kwas贸w t艂uszczowych, sub. glazuruj膮ca: hydroksypropylometyloceluloza, skrobia kukurydziana, sub. glazuruj膮ce: glikol polietylenowy, dwutlenek tytanu, niacyna, sub. przeciwzbrylaj膮ca: dwutlenek krzemu, sub. glazuruj膮ca: krzemian glinowo-potasowy, kwas pantotenowy, stabilizator: poliwinylopirolidon, ryboflawina, tiamina
Warto艣ci od偶ywcze | 2 tabletki | 3 tabletki | 4 tabletki | 5 tabletek | 6 tabletek |
---|
Sk艂adniki [mg] | | | | | |
Wyci膮g z opuncji (Opuntia Mill.) | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 |
Kwas bursztynowy | 200 | 300 | 400 | 500 | 600 |
Kwas fumarowy | 74 | 111 | 148 | 185 | 222 |
Glutaminian monosodowy | 200 | 300 | 400 | 500 | 600 |
Glukoza | 200 | 300 | 400 | 500 | 600 |
Glicyna | 120 | 180 | 240 | 300 | 360 |
L-cysteina | 120 | 180 | 240 | 300 | 360 |
Wyci膮g z 偶e艅-szenia (Panax gin.) | 40 | 60 | 80 | 100 | 120 |
Witamina C* | 48 | 72 | 96 | 120 | 144 |
Cynk** | 4 | 6 | 8 | 10 | 12 |
Niacyna* | 9,6 | 14,4 | 19,2 | 24 | 28,8 |
Kwas pantotenowy* | 3,6 | 5,4 | 7,2 | 9 | 10,8 |
Ryboflawina* | 0,84 | 1,26 | 1,68 | 2,1 | 2,52 |
Tiamina* | 0,66 | 0,99 | 1,32 | 1,65 | 1,98 |
*RWS - referencyjna warto艣膰 spo偶ycia | 60% | 90% | 120% | 150% | 180% |
**RWS | 40% | 60% | 80% | 100% | 120% |
StosowanieZalecane spo偶ycie: 2-3 tabletki 2 razy dziennie. Nie nale偶y przekracza膰 zalecanej porcji 6 tabletek do spo偶ycia w ci膮gu dnia. Suplement diety nie mo偶e by膰 stosowany jako substytut (zamiennik) zr贸偶nicowanej diety i zdrowego trybu 偶ycia. Wa偶ne jest stosowanie zbilansowanej i zr贸偶nicowanej diety oraz zdrowego trybu 偶ycia.
PrzechowywaniePrzechowywa膰 w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu w spos贸b niedost臋pny dla ma艂ych dzieci.
OpisWyci膮g z opuncji pomaga w walce z objawami kaca. Witamina C i 偶e艅-sze艅 przyczyniaj膮 si臋 do zmniejszenia uczucia zm臋czenia i znu偶enia, wspomagaj膮 uk艂ad nerwowy.